søndag den 17. april 2011

Panasonic gussies ylös LED prototyyppejä, kutsuu sinut pelaamaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:


Miten saat maallikoiden innostunut LED-valaistus ? Tee se aika, tietenkin - niinhän Panasonic Electric Works tekee tällä viikolla Salone del Mobile 2011 Milanossa. Työskentely suunnittelija Ferruccio Laviani, yritys on rakennettu interaktiivinen installaatio ulos tulevien tuotteiden ja prototyyppien jossa kävijöitä tutustumaan "uusiin ulottuvuuksiin paikkatietojen valaistus LED ja OLED . " Kikka eivät ole huonoja, vieraat voivat kurkistaa avoimin OLED-paneelit, vuorovaikutuksessa spacial anturi ohjattu valo seinä, ja oppia tuotteista, jotka muodostavat esillä erityinen "tekninen alue." Mukana teema puhuttu "piano-forte" näyttely pyrkii yhdistämään dynaamisen valaistuksen kanssa 18th century musiikin tunteita, luvaten tehdä kaikki "virtuoosi" valaistus - se on vähän raskas, mutta tulokset varmasti on helppo silmille . Älä fancy matkaa Italiaan vain liota muka LED kauneus? Ei hätää, paina vain käsite video tauko.



[Kuva kohteliaasti DesignBoom ]

Jatkaa lukeneisuus Panasonic gussies ylös LED prototyyppejä, kutsuu sinut pelaamaan (video)


Panasonic gussies ylös LED prototyyppejä, kutsuu sinut pelaamaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde Panasonic Electric Works | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar