søndag den 17. april 2011

Ominaisuus: virtualisoinnin juoksuhaudoissa VMware, osa 5: Fyysinen-to-virtual muuntamisen yritys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UYlBOX_MgH0/physical-to-virtual-conversion-in-the-enterprise.ars:


Sen osa yksi tämän sarjan, me katsoimme valita yrityksen virtualisoinnin alusta, ja joitakin saavutettuja etuja. Vuonna osa kaksi tutustuimme joihinkin haasteisiin mukana valitsemassa laitteistoa ajaa alustan, ja keskustelimme myös varastointi, verkostoituminen ja palvelimet / teriä. Kolmas osa oli tarkemmin verkko-ongelmissa, ja osassa 4 annoimme jonkin verran käytännön, pähkinät ja-pultit neuvoja miten virittää VMware yritys asetukset. Tässä viimeinen erä, katsomme asiaa fyysisen-to-virtual muuntaminen, ja antaa vinkkejä parhaista käytännöistä.


Suurin haaste fyysinen-to-virtual (P2V) muuttoliikkeen yritys, jossa ei ole oikeastaan ​​tekniseen vaikka on tekninen haaste, samoin. Pikemminkin todellinen haaste on ajoitus, paperityötä, ja runsaasti byrokratiaa joudut kohtaamaan järjestelmään-by-järjestelmän pohjalta, sekä yleinen kulttuurinen yhteentörmäys vastaan ​​status quo.


Joka riittävän suuri ympäristössä on useita tasoja palvelun aina kriittisiin kehitystä laboratorioon järjestelmät, kukin eri käytettävyyttä odotuksia, ja eri expendability. Joten se hyvä idea on aloittaa alareunassa, ja vähiten tärkeitä järjestelmiä, ja etenemällä niiden alkuun. Hyöty lähestymistavasta on, että minkäänlaista aikaisin ettei prosessissa ei välittänyt siitä liikaa, ja koska sinulla on enemmän kokemusta P2V prosessin ajan siirrät kriittisille järjestelmien. Mutta ennen kuin pääsemme puhumaan eri P2V siirtymisstrategioita meidän on tarkasteltava hyvin suuri todellisuutta useimmissa yritysympäristöissä: vanhoja järjestelmiä, ja byrokratiaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar