søndag den 17. april 2011

Weird Science oppii aivan liian paljon ankka siemennesteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:


Jos luet tätä, voit tietää STD asema sinisorsia seuraavan kerran rehu ankat: vielä käsittelyssä? Miten voit vastustaa, todella. Tämä oli vastaukseni otsikon paperin : "Seksuaalinen koristeista kuvastaa antibakteerivaikutukseen siemensyöksyn ja sinisorsia." Järkyttävän "huolimatta evoluution vaikutuksia huudahtaa mikrobilääkkeiden" että kirjoittajat huomata, ettei kukaan ollut vaivautunut levittää ankka siemenneste bakteerikasvustoista ennen. Rohkea kansainvälinen yhteistyö (Norja, Saksa ja Yhdysvallat olivat kaikki mukana) on nyt korjattu tähän tilanteeseen ja totesi, että on todellakin korrelaatio antibakteerinen ja erityisen vähän seksuaalista koristeista: Bill väri. Kirkkaampi mies ankka laskuun, enemmän bakteereja tappaa sen siemenneste osoittaa.


Muista, että seuraavan kerran olet puistossa. Koska jos olet koskaan voi saada jotkut näistä kuvista pois aivoihin.


Se lämmitys yksikkö jääkaapin, joka käyttää kaikki valta: Ja valitettavasti se ei ole vitsi. Monet jääkaapit nyt sisäänrakennettu Jääpalakoneet, ja nämä laitteet voivat muodostaa jopa 20 prosenttia jääkaappi energian käyttöä. Mutta suurin osa energiasta itse menee lämmityselementti . Miksi, saatat kysyä, tarvitsetko lämpöelementti tehdä jään? Glad kysyit. Voit tehdä sen hienosti ilman sitä, mutta jää on taipumus tarttua sen muotteihin, lämmitin takaa jään saa päästää varastointi alueella, kun se on jäätynyt.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar