søndag den 17. april 2011

HP suunnittelee Veer käynnistää osapuoli Toukokuu 2nd, AT & T tuo kakku webOS 3.0 devs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:


Meillä ei ole vielä vankka julkaisupäivä HP: n pieni Veer - Meille on kerrottu että se on " tulossa nurkan takana "ja se on täällä" pian "- mutta jos me arvailla, emme halua sanoa, että pikkuruinen webOS 2.2 älypuhelin osuma markkinoille arviolta 2. toukokuuta. Tämä johtuu PreCentral lukija törmäsi mitä näyttää virallisen kutsun "HP Veer Launch Party Event" in Los Angeles, että hyvin päivä, ja se on yleensä melko vaikea käynnistää puhelimen ilman puhelimen käynnistää, jos tiedät mitä me keskiarvo. Silti tämä näyttää business-to-business-tapahtuma, joten emme ympyrä kalenteriin ihan vielä - mutta jos olet jo saanut, että punaisen merkin pois, kannattaa laittaa X yli 12 toukokuu sijaan. Se päivä, että AT & T isännöi webOS 3,0 kehittäjä webcast - mikä voisi olla hyvä osallistua ja sinänsä - mutta on erityisen huomionarvoista, koska HP ei ole ilmoittanut harjoittajien Veer tai SIM-korttipaikka pakkaus HP kosketusalustan vielä.

[Kiitos, Brian L.]

HP suunnittelee Veer käynnistää osapuoli Toukokuu 2nd, AT & T tuo kakku webOS 3.0 devs perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral (1) , (2) | lähde Cvent , AT & T | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar