søndag den 17. april 2011

Droid Lataa osoittaa sen värit Verizon koulutus docs, Droid Bionic saa surmansa pois?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/droid-charge-shows-its-colors-in-verizon-training-docs-droid-bi/:


Samsung antoi meille perus silmälasit ensimmäisenä päivänä, mutta Verizon säästämättä yksityiskohta tällä viikolla, koska se kouluttaa työntekijöitä, miten tehokkaasti myydä LTE-pakattu Droid Charge niille meistä, jotka elävät ja kuolevat, kuinka monta laitetta voi ottaa yhteyden myös hotspotin (10) ja koko meidän mukana microSD-kortti (32GB). Droid-elämä tuo meille näitä paljastuksia, vaikka puhelin Arena on huhu hieman häiritsee, jos totta - että sivuston nimetön tipsters väittävät Droid Bionic ei enää ole. He sanovat, että Atrix -alike n Tegra 2 prosessori ei ole pelissä mukava Verizon LTE baseband sirut ja oli ylikuumeneminen asioita liikaa, ja sen sijaan kuluttaa enemmän vaivaa korjata ristiriidat, Motorola yksinkertaisesti antoi sille boot. Kuitenkin Puhelin Arena on nopeaa mainita, että "Droid Bionic" nimi voi elää, sillä Moto Väitteen mukaan grooming top-hylly Targa tilalle. Olemme kädenojennus Verizon juuri nyt, ja odotamme meillä on virallinen "Emme kommentoi huhuja ja spekulaatiota" ennen pitkää.

Droid Lataa osoittaa sen värit Verizon koulutus docs, Droid Bionic saa tappoi? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 19:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life (1) , (2) , Puhelin Areena | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar