søndag den 17. april 2011

Radio-ohjaus auto toimii sooda voi renkaat, Doc Brown hyväksyy (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:




Monet tuleva insinööri innostui Back to the Future : n Dr. Emmett "Doc" Brown, eikä vain siksi, että hän osoitti, että hoitamaton eccentrics voisi todella muuttaa maailmaa. Ei, hän on myös ollut edelläkävijä Mr. Fusion, kahvinkeitin / kylmä fuusioreaktorin, joka osoittautui roskaa energiaa . Ja vaikka emme vieläkään ole kylmä fuusio ja aika matkustaa tulla todellisuutta, tänään me olemme kaikki yhden askeleen lähempänä jäte-autoihin. Pari Espanjan insinöörit ovat hiljattain paljastettiin dAlH2Orean (mitä he tekivät siellä?), R / C auto joka toimii alumiini. Pudottamalla muutaman sooda voi välilehtiä säiliö natriumhydroksidin tuottaa tarpeeksi vetyä vallan pieni kaahari 40 minuuttia - lähes 20mph. Hit video yllä nähdäksesi sen toiminnassa, sekä päivittäinen auttaa sekä Chemical Brothers. Sisustus.

Radio-ohjaus auto toimii sooda voi renkaat, Doc Brown hyväksyy (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 13:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde dAlH2Orean | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar