søndag den 17. april 2011

Evolve Three's Maestro C tabletti on kääntyvä kehys seistä ja näyttö suojaavat näppäimistö (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:




Evolve kolme tavoitetta luoda maailman monipuolisin kosketusnäyttö tabletit näyttää menevän sujuvasti toistaiseksi - ensimmäinen boutique Australian porukka esitteli triple-käynnistystä Maestro , ja nyt se sai Oak Trail liuskekivi matkalla joidenkin kiehtovimpia laitteisto. Katsos, ei ainoastaan ​​tätä Maestro C on 1.5GHz Intel Atom Z670 sisällä, 2GB DDR2 muistia ja useimmat kaikki kelloja ja pillejä voit odottaa netbook PC, se sai myös kehys, joka fyysisesti pyörii - muuttumassa paksu kickstand ja altistaa satamien samanaikaisesti - ja irrotettava langaton näppäimistö, joka kaksinkertaistaa kuin kova kuori suojana koko 10,1 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Mukana on myös 32GB "high performance" SSD, valinnainen 3G-yhteydet, stereokaiuttimista ja jälleen kerran, kolme käyttöjärjestelmää valita käynnistyksen yhteydessä. Ainoat asiat pitää meitä ostamasta meidän tavanomaista kaksi yksikköä on pysytellyt huoli, että muut kenkä ei ole vielä pudottaa ... puhumattakaan lähtöhinta 729 dollaria, sans valinnainen näppäimistö.

Evolve Three's Maestro C tabletti on kääntyvä kehys seistä ja näyttö suojaavat näppäimistö (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NetbookNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar