søndag den 17. april 2011

Kannettava aivokasvaimen hoitoon järjestelmä tappaa syövän kun otat roskat ulos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/portable-brain-tumor-treatment-system-kills-cancer-while-you-tak/:


Olemme nähneet robotteja , jotka tekevät aivoleikkaus ja laserit että kokki kasvaimia, ja nyt tutkijaryhmä on hyvin matkalla tuoda liikkuvuutta taisteluun aivosyövän. NovoTTF-100A, joka juuri saanut FDA: n hyväksynnän, on periaatteessa joukko eristettyjä elektrodien liitetty sähköinen laatikko, joka pumppaa alhainen jatkojen kohteeseensa vasta diagnosoitu GBM (glioblastoma multiforme) kasvain. Aloilla, kutsutaan kasvain hoito kentät (TTF), play off sähköisesti varattuja osia syöpäsolujen temppu kasvaimen kasvua, ja saattaa joissakin tapauksissa todella kääntää se. Viime testi järjestelmä osoitti vertailukelpoisia tuloksia kemoterapiaa, ilman tavanomaisia ​​kokoonpano sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointi, anemia, väsymys ja infektio. Koska potilaat käyttävät järjestelmää odotetaan kuluvat asia jatkuvasti, mutta emme halua sanoa käveleminen korkki täynnä elektrodien on pieni hinta maksettavaksi antaa syövän boot. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kannettavat aivokasvaimen hoitoon järjestelmä tappaa syövän kun otat roskat ulos


Kannettava aivokasvaimen hoitoon järjestelmä tappaa syövän kun otat roskat perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 03:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Novocure | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar