fredag den 16. september 2011

6,6 richterin maanjäristys rannikolla Japanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVJ6z0J0s08/66-Magnitude-Earthquake-Off-the-Coast-of-Japan:

tekgoblin kirjoittaa "Japani tärisi jälleen maanjäristys tänään. sen suuruus oli 6,6 ja Järistyksen keskus oli noin 60 mailin päässä rannasta. Aluksi Japani oli varoittanut kansalaisia ​​mahdollinen tsunami, mutta he ovat vuodesta perui sen. Ei vaurioita tai onnettomuuksia on raportoitu . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






"Arduino: Comic" opettaa sinua lopettamaan huolestuttava ja rakkautta ohjelmointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/arduino-the-comic-will-teach-you-to-stop-worrying-and-love-pr/:


Oletko koskaan halunnut oppia DIY ohjelmointia Arduino , mutta ei kiinnosta troolaus kautta kasana pölyinen teknisiä käsikirjoja? Sitten kiinnitä huomiota: taiteilija Jody Culkin on tuottanut paneloitu pohjamaali joka kertoo sähkötekniikassa ohmia kaikki läpi ja rakentaa oma himmennin. Ystävällinen, informatiivinen ja mikä tärkeintä, lyhyt, siihen mennessä kun olet lopettanut sen, sinun on hurtti alas IKEA rakentaa oma Luxo Jr .

"Arduino: Comic" opettaa sinua lopettamaan huolestuttava ja rakkautta ohjelmointi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 15:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde Arduino! Comic (PDF) | Lähetä | Kommentit

Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:


Joka commutes isoon osataan kovaa ja häiritsevät asiat voivat saada - onko se ruikuttaa ja linja-moottori, metro auton CA-Clank tai juuri sitä huutaa vauva istuu takanasi. Jotkut ihmiset voivat löytää cranking hilloja kautta kuulokkeet hyödyllistä esto pois maailmasta, kun taas toiset haluaisivat hieman suhteellinen hiljaisuus. Onneksi tässä nykyaikana on olemassa kuulokkeita melua vaimentava hyvyys auttaa sinua vyöhyke ulos.



Sony ei ole muukalainen tällaisia ​​tölkkejä, ja hiljattain käyttöön sen 200 dollaria MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet , keskialueen vaihtoehto ihmiset haluavat samanlaiset edut sen korvaan NC500D in on-korva-paketti. Väite on, että nämä poikaset vähentävät "98,2 prosenttia ympäristön melusta" jopa 22 tuntia yhdellä AAA, niin me sported MDRs muutaman viime viikon ensisijainen kuulokkeet kuulla itsellemme. Löydät kaikki rock-blockin "deets juuri tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu


Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Artega SE sähköinen superauto on tulossa Yhdysvaltojen, menemme silmien-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:

Artega SE sähköinen superauto on tulossa Yhdysvaltojen, menemme silmien-on

Kun Tesla Roadster n hallintaoikeus lopuillaan ja asianmukaista kaksipaikkainen vaihto näennäisesti vain pilke Peter Rawlinson n silmä tässä vaiheessa, että jotain on tulossa mitätön maailmassa sähkö superauto. Artega haluaisivat täyttää että on SE. Se kaikki sähköllä versio yhtiön GT superauto, ja vaikka GT ei näe Tiedote American rannoille, saimme vahvistuksen Artega että akkukäyttöinen SE - lopulta. 375 hevosvoiman moottori ajaa auton 62mph 3,9 sekuntia ja huippunopeus 126,5. Suurin valikoima on 172 mailia, mutta ajaa autoa "innokkaammin" ja voit odottaa realistisempi 124.



Auto julkistettiin aiemmin tänä vuonna Geneven autonäyttelyssä ja täällä Frankfurtissa pystyimme viettää muutaman minuutin ogling sen käyristä monia mielenkiintoisia värejä, joista yksi malli Läpileikkaus lokasuoja komeilu paikannus joidenkin 16 akku moduulit. 12 niistä ovat hajallaan ympäri auton takaosaan, ja neljä ovat edessä, jolloin auton taaksepäin-baised 60:40 paino distribution.Cost sanotaan olevan 150000 euroa eli noin 207,000 dollari. Se on lähes kaksinkertainen hinta Roadster. Sen arvoista? Jää nähtäväksi.





Purdue Opiskelijat Building Moon Lander Rocket

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iq9ZV5SHmdc/Purdue-Students-Building-Moon-Lander-Rocket:

tekgoblin lähettää sanat, että ryhmä opiskelijoita Purduen yliopistossa työskentelevät hankkeesta rakentaa rakettimoottori, joka voitaisiin käyttää tulevaisuudessa Moon osavaltioissa. Lainaten: "Jatko-opiskelijat Thomas Feldman ja Andrew Rettenmaier ovat osa joukkueen kehittää työntövoima kamari NASAn Project Morpheus, johon sisältyy tutkimus kehittää uutta teknologiaa tulevia matkoja kuuhun, Marsiin tai asteroideja. Raketti on täytettävä tiukat muotoilu ja suorituskyky eritelmät tekijöitä kuten tehokkuus, koko ja painorajoitukset, työntövoiman ja kyky dynaamisesti kaasuläpän raketti lähtien 1,300-4,200 kiloa työntövoimaa, Feldman sanoi. ... kehitys testikammioon on suunniteltu ja on valmis testattavaksi. Tämä raskaasti mittalaitteilla kammio on paljon bulkier kuin mahdollisen lennon kammioon, ja tiedot tulevista testejä käytetään tarkentaa lentoa moottorin suunnittelussa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oliko HP Bilk Sen osakkaita?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kHh9yKLXhK4/Did-HP-Bilk-Its-Shareholders:

jfruhlinger kirjoittaa "noin kuukausi sitten, HP ilmoitti, että se oli riistäytymässä PC, tablet ja mobiililiiketoiminta keskittyä ohjelmistopalvelut, jolloin pikemminkin ennustettavasti, HP: n varastossa romahti. selvää, HP: n johtoasema oli työskennellyt tämä suunnitelma jonkin aikaa ennen kuin se oli ilmoittanut, mikä johtaa kysymykseen: he tietoisesti harhaan osakkeenomistajiaan että ne eivät avoimempia? Sitähän osakkeenomistaja syytteen yhtiö väittää. Miten tuomioistuimet kohtelevat puku voisi olla mielenkiintoista vaikutuksia kuinka läpinäkyvä julkiset yhteisöt on tulevaisuuden strategiaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Modernin ihmisen kasvatettu Evolutionary edeltäjänsä Afrikassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PZayoBL0Ihc/Modern-Humans-Bred-With-Evolutionary-Predecessors-In-Africa:

NewYorkCountryLawyer kirjoittaa "perustuu uuteen analyysiin vanhoja pääkalloja, nyt näyttää siltä, ​​että nykyajan ihmisillä voi olla interbred joidenkin aikaisemmin Hominid lajeja, mikä viittaa siihen, että ihmisen evoluutio otti monimutkaisempaa polkua kuin aiemmin luultiin. Tutkimuksessa opines että nykyajan ihmiset elivät rinnakkain kanssa vanhempi laji. paleontologit erimielisiä merkitys havaintojen, tai onko niillä mitään olennaista merkitystä ollenkaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






River Trail - Intelin Parallel JavaScript

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiQQfEfhDGw/River-Trail-mdash-Intels-Parallel-JavaScript:

mikejuk kirjoittaa "Intel on juuri ilmoittanut River Trail, laajentaminen JavaScriptiä tuo rinnakkaisohjelmointi selaimeen. Koodi näyttää JavaScript ja se toimii HTML5, kuten Canvas ja WebGL, niin 2D-ja 3D-grafiikat ovat helppoja. demo video näyttää in-selain simulointi menee 3-45 fps ja käyttämällä kaikkia kahdeksaa ytimistä. Tämä on eräänlainen suorituskykyä tarvitaan 3D-selainpeleissä aiotaan käytännössä. Voit ladata River Trail kuin Firefoxin lisäosien ja alkaa koodaus nyt. Kuka tarvitsee koodiksi? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Toyota tuotanto malli Prius plug-in hybridi saa virallinen esittely, käytettävissä maaliskuu 2012 varten 32,000 dollari

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/toyotas-prius-plug-in-hybrid-gets-official-unveiling-available/:


Prius fanit, että pitkä tie on luvattu plug-in hybridi on päättymässä. Toyota rakentaneet tuotantoaan malli PHV at Green Drive Expo julkistaessaan maaliskuu 2012 saatavuus auton, ja 32.000 dollari hintalappu varten perusmalli. Osittainen EV tarjotaan kahtena leikata versiot, joissa on kosketusnäyttö audio / navigointi näyttö ja Toyota n Entune -autoviihdejärjestelmään järjestelmä on vakiona, ja Heads Up-näyttöä varattu kehittyneempiä malleja. Odottaa saavansa noin 87 MPGe kanssa Auto yhdistetyissä kuvaustavan, ja 49MPG kun se siirtyy hybridi. Mitä se vanha NiMH akku, uusi 4.4kWh Li-ion korvaavan voitot täyteen noin kolme tuntia 120V lähde, ja voi uudelleen ylös mehua alle kaksi tuntia 240V liitäntä. Voit sukeltaa PR kaikkia yksityiskohtia tauon jälkeen, ja odotan syvällistä käytännön muutamassa.

Jatka lukemista Toyota tuotanto malli Prius plug-in hybridi saa virallinen esittely, käytettävissä maaliskuu 2012 varten 32,000 dollari


Toyota tuotanto malli Prius plug-in hybridi saa virallinen esittely, käytettävissä maaliskuu 2012 varten 32,000 dollari alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 14:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Engadget / eBoy paitashoppi on virallisesti auki, ennakkotilaukset alkaa tänään!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:


Woo, poika. Olemme olleet tupaten täynnä jakaa tämä, ja se on vihdoin aika - Engadget on liittoutua kanssa ainoa eBoy (lue Johdanto täällä ) voidakseen avata ikioma paitashoppi! Olemme työskennelleet eBoy vuosien varrella, ja me emme ole koskaan olleet pettivät heidän häkellyttävä työtä. Joka niin usein, olemme tarjosi jopa jemma paitojen meidän rakkaat lukijat Snap ylös, ja joka kerta he olivat menneet ennen auringonlaskua. Se ei ole oikein. Tilanteen korjaamiseksi sanoi pulmallinen, olemme työskennelleet jopa kaunis järjestely, täytyy yksi meidän suosikki taiteilijoiden piiskaaminen ulos T-paita designit meille, ja he käsittelevät näitä tilauksia ja logistiikan he tehneet vuosien ajan. Ennakkotilauksia on elää maailmassa juuri nyt, ja ensimmäinen lähetykset pitäisi alkaa virrata noin lokakuun puolivälissä. Meidän viisi ensimmäistä mallit ovat esillä Alla olevassa galleriassa, ja jos olet kiinnostunut, surffaavat alas lähteen alla olevaa linkkiä napata yksi (tai kaksi!). He hinnoiteltu $ 24 (US / Kanada), tai 20 € muualla, ja jos olet utelias koon, vilkaista American Apparel n kokotaulukko täällä .



Toivomme rakastat 'em yhtä paljon kuin me, ja me voidaan antaa 50 prosenttia saadun on lasten leikkiä Charity , joka tarjoaa pelejä, kirjoja ja rahaa SickKids lasten sairaaloissa ympäri Pohjois-Amerikkaa ja maailmaa.

Engadget / eBoy paitashoppi on virallisesti auki, ennakkotilaukset alkaa tänään! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .