fredag den 16. september 2011

Google laajentaa Voice toimintaan ympäri Eurooppaa, ja monikielinen tuki (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/google-expands-voice-actions-across-europe-with-multi-language/:


Android käyttäjää ympäri Eurooppaa ovat heräämässä jossain Bonnes Nouvelles tänä aamuna, koska Google on nyt laajentanut Voice Toiminnot palvelua Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Britanniassa. Alku tänään, puhelias älypuhelimien ja tablet käyttäjät voivat soittaa puheluita, lähettää tekstejä ja tehdä Google-hakuja puhumalla heidän laitteisiin. Sinun tarvitsee vain painaa mikrofonin painiketta kodin näytön Googlen hakukenttään ja avaa Voice Search-ohjelmaa tai paina fyysisen haku painiketta luurin esiin "Puhu nyt"-kenttään. Sieltä voit aloittaa chattering pois ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi ja todellinen British Englanti. Asianomaiset käynnissä Android 2.2 tai uudempi voi aloittaa lataamalla Voice Search App lähteestä linkkiä, tai tarkastamalla Googlen esittelyvideo kariuduttua.

Jatkaa lukeneisuus Google laajenee Voice toimintaan ympäri Eurooppaa, ja monikielinen tuki (video)


Google laajentaa Voice toimintaan ympäri Eurooppaa, ja monikielinen tuki (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 05:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Google Mobile Blog , Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar