fredag den 16. september 2011

BlackBerry Curve Touch 9380 "Orlando" aiheutuu massojen, kutsuu sinut katsomaan ... mutta ei kosketa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/blackberry-curve-touch-9380-orlando-poses-for-the-masses-invi/:


Siellä on uusi BlackBerry tulossa kaupunkiin, ja niin olet todennäköisesti tietoinen, se on ensimmäinen kosketusnäyttö-pohjainen Curve Research In Motion. Seudullamme BGR tapahtui pisteet muutama vielä laukausta pikkuruinen kumppani, missä se sijaitsee vieressä sen suurempia Torch sisarus vertailuun. Silmälasit pysyvät samana sitten viime tarkastettava laitteen kanssa, vaikka niin nopeasti selvityksen aihe, sen HD videotallennus on rajattu 720p - kuin jos todella odotettu täyden 1080p. Emme voi sisältää kaikkia otoksia täällä, mutta se on melko selvää tämä ei ole isäsi BlackBerry. Jos sinulla on palava halu näitä käyriä, löydät koko galleriassa lähteen alla olevasta linkistä.

BlackBerry Curve Touch 9380 "Orlando" aiheutuu massojen, kutsuu sinut katsomaan ... mutta ei kosketa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 03:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar