fredag den 16. september 2011

Purduen yliopiston grad opiskelijat antavat NASA Lander tech lisätä, tehdä sen kokemus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/purdue-university-grad-students-give-nasa-lander-tech-a-boost-d/:


Olemme juuri kuulleet NASA: n end-of-vuosikymmenen aikoo raketti astronautit syvälle avaruuteen ja sotilasjoukkojen Marsiin ja sen jälkeen. Nyt Saamme kurkistaa Purduen yliopistossa suunniteltu Lander tech että saat kasvi meidän tilaa laivaston jalat tukevasti Terra Incognita. Mikä alun perin alkoi erikoistutkija projekti grad opiskelija Thomas Feldman ja Andrew Rettenmaier, on nyt puhjennut kukkaan osaksi yhteistä tutkimusta ponnistus liittovaltion avaruusjärjestön Project Morpheus - pohdintaryhminä matkoja tähänkin tutkimattomia taivaankappaleita. In-kehitys käyttövoiman tech, nyt käynnissä testausta yliopiston Maurice J. Zucrow Laboratories, tarvitaan "täyttää tiukat muotoilu ja suorituskyky" standardit, mutta mikä tärkeintä, täytyy nostaa polttoaineen köyhdytetyn Lander jälkeinen laskeutuminen. Luulisi tieteellistä työtä tämän suuruusluokan olisi tullut mojova palkka, mutta opiskelijan tiimi kaiken takana vain tee sitä käytännön tietoa. Toki voittaa teidän kesäharjoittelusta tuohon lehden, vai?

Purduen yliopiston grad opiskelijat antavat NASA Lander tech lisätä, tehdä sen kokemuksen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 23:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Purdue University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar