fredag den 16. september 2011

Artega SE sähköinen superauto on tulossa Yhdysvaltojen, menemme silmien-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:

Artega SE sähköinen superauto on tulossa Yhdysvaltojen, menemme silmien-on

Kun Tesla Roadster n hallintaoikeus lopuillaan ja asianmukaista kaksipaikkainen vaihto näennäisesti vain pilke Peter Rawlinson n silmä tässä vaiheessa, että jotain on tulossa mitätön maailmassa sähkö superauto. Artega haluaisivat täyttää että on SE. Se kaikki sähköllä versio yhtiön GT superauto, ja vaikka GT ei näe Tiedote American rannoille, saimme vahvistuksen Artega että akkukäyttöinen SE - lopulta. 375 hevosvoiman moottori ajaa auton 62mph 3,9 sekuntia ja huippunopeus 126,5. Suurin valikoima on 172 mailia, mutta ajaa autoa "innokkaammin" ja voit odottaa realistisempi 124.



Auto julkistettiin aiemmin tänä vuonna Geneven autonäyttelyssä ja täällä Frankfurtissa pystyimme viettää muutaman minuutin ogling sen käyristä monia mielenkiintoisia värejä, joista yksi malli Läpileikkaus lokasuoja komeilu paikannus joidenkin 16 akku moduulit. 12 niistä ovat hajallaan ympäri auton takaosaan, ja neljä ovat edessä, jolloin auton taaksepäin-baised 60:40 paino distribution.Cost sanotaan olevan 150000 euroa eli noin 207,000 dollari. Se on lähes kaksinkertainen hinta Roadster. Sen arvoista? Jää nähtäväksi.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar