fredag den 16. september 2011

Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:


Joka commutes isoon osataan kovaa ja häiritsevät asiat voivat saada - onko se ruikuttaa ja linja-moottori, metro auton CA-Clank tai juuri sitä huutaa vauva istuu takanasi. Jotkut ihmiset voivat löytää cranking hilloja kautta kuulokkeet hyödyllistä esto pois maailmasta, kun taas toiset haluaisivat hieman suhteellinen hiljaisuus. Onneksi tässä nykyaikana on olemassa kuulokkeita melua vaimentava hyvyys auttaa sinua vyöhyke ulos.



Sony ei ole muukalainen tällaisia ​​tölkkejä, ja hiljattain käyttöön sen 200 dollaria MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet , keskialueen vaihtoehto ihmiset haluavat samanlaiset edut sen korvaan NC500D in on-korva-paketti. Väite on, että nämä poikaset vähentävät "98,2 prosenttia ympäristön melusta" jopa 22 tuntia yhdellä AAA, niin me sported MDRs muutaman viime viikon ensisijainen kuulokkeet kuulla itsellemme. Löydät kaikki rock-blockin "deets juuri tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu


Sony MDR-NC200D melua poistavat kuulokkeet tarkastelu alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar