fredag den 16. september 2011

Line2 on nyt 50000 maksavia asiakkaita, käynnistää iPadissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NgGkfrer1U4/:

line2shot

Jo syyskuussa 2009, olen kirjoittanut noin Line2 - Startup joka tarjoaa vastaavia toimintoja Google Voice, mutta keskittyy catering yrityksille ja "prosumers" (Se tarjoaa helposti saatavilla puhelintuki keskuudestaan ​​mukana ominaisuuksia). Tuolloin yhtiö oli pääsemässä vauhtiin on vaikea aloittaa: kesti Apple kolme kuukautta aluksi hyväksyä App pitkälti siksi, välinen riita Apple ja Google yli Google Voice.


Mutta he lopulta se tallentaa, ja asiat ovat menneet hyvin vuodesta.


Kaksi vuotta myöhemmin, Line2 on 50000 maksavaa asiakasta (suunnitelmat alkavat $ 9.95/month) ja neljäkymmentä työntekijää, ja on hyvin lähes kassavirta positiivinen. App on saatavilla sekä iPhone ja Android, ja nyt se on käynnistämässä varten iPad - löydät uuden App täällä . IPad näyttää hyvältä, osittain koska Line2 saanut palautetta Apple, joka tönäisi se kohti tekee iPad version. Vuodesta toiminnallisuus näkökulmasta se on identtinen palvelun iPhone-versio, mutta se ei ole huono asia.


Voit aloittaa palvelun käytön sinun täytyy kirjautua tilille, joka on tehty kautta Line2 verkkosivuilla. Voit valita uuden puhelinnumeron, että voit käyttää teidän "Line2" tai voit portti vanhan. Kun olet perustanut, voit paikka ja reitti puheluja, lähettää viestejä ja selata viestisi historian kullekin henkilölle suoraan iPadilla. Puhelut ovat sijoitettu yli VoIP kun mahdollista, tai voit valita reitti puhelun tavalliseen puhelimeen.


Line2 perustaja Peter Sisson sanoo, että yhtiö päätti tehdä App todettuaan, että iPad oli ylimmän muuntaa alusta, vaikka se vain tarjotaan 2x skaalataan koska sen iPhone (toisin sanoen, se näytti pahalta , mutta ihmiset olivat vielä käyttää sitä). Niin he ottivat vihjeen ja rakennettu HD-versio alusta asti hyödyntämään iPad suuremman näytön kiinteistöjä.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar