fredag den 16. september 2011

CEDIA 2011 kertoimet & päättyy pukeutua: THX, TiVo ja runsaasti projektorit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/cedia-2011-odds-and-ends-wrap-up-thx-tivo-and-plenty-of-projecto/:


Toinen CEDIA on kirjoja, ja jos et ollut siellä, vain tietää tarina oli - kuten se on ollut monissa kolkissa maan - talous. Niin, projektorit, jotka maksavat vain $ 10k silti tuntui arvo hinnoiteltu, mutta joka paikassa näytti yritykset laajentavat tuotteita hieman lähempänä massamarkkinoille. Olipa raskaan seinäkiinnikkeet langattomat hifijärjestelmät tai Yllättävintä, 300 dollaria powered sävyt yrityksiä kuten Lutron, custom teatteri laitteet on saada halvempaa ja valmis työskentelemään enemmän koteihin. Kiinnostaako kyllä ​​muokkaavat kotiteatteri taas kuluttaa vähemmän kuin $ 10k ja rakentamatta kokonaan uuden talon ympärillä? 2011 voidaan vuotesi.



Mitä laitteisto esillä, saimme katsoa TiVo: n uusi Premiere Elite DVR (vihje: se näyttää ja toimii kuin TiVo) ja lautasen verkoston uusi Tailgater kannettava satelliittiantenni. Toinen hoitoon oli MHL -to-HDMI adapteri DVDO että voisi tehdä koukkaaminen sinun Celly jopa melko paljon mitään televisiota tien päällä ja lataus on samalla helppo. Tällä THX Booth, se oli sen leiman löi on LG: n uusin Nano ledi 3D LCD sekä uusi ohjelma soundbar / subwoofer yhdistelmien sanotaan johtaa tarkempaan äänen toteutuksissa joissa surround-kaiuttimet eivät ole järkeviä. Saimme myös demo sen uuden Media Director protokolla, joka voi automaattisesti määrittää yhteensopiva kotiteatteri laitteita sisällön perusteella on katsellut. Star Wars Blu-ray-levyjä tulee olemaan ensimmäisiä, jotka aluksen upotettu metadata , mutta kumppanuuksia chipmakers tarkoita ohjelmistopäivitykset voi aloittaa liikkuvan pois pian valmistajiin, jotka haluavat tarjota heille - Demo juoksi HDI Dune pelaaja - ja ensi vuonna uudet laitteet pitäisi laivan ominaisuus mukana.



Tavallinen surmanneet projektorit mukaan uusia malleja Mitsubishi ja Digitaaliset esitykset, automaattisella asetukset ultrawidescreen katselu yhtenä kuuma ominaisuuksia (muut kuin 4K) tänä vuonna. Paremman katsomaan joitakin asioita täpliksi Näytä lattialle Tarkista Galleria alla, ja tiedot heidän lehdistötiedotteet tauon jälkeen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar