fredag den 16. september 2011

Shocker: Verizon ohjaaja tunnustautuu LTE-Advanced tulevaisuudessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/shocker-verizon-director-admits-to-lte-advanced-future/:


AT & T astui lavalle ilmoittaa sen LTE-verkon menee elää sunnuntaina , jolloin päivän täydellinen päivä sen kovinta kilpaileva yhteen-up uutiset. Verizon johtaja verkkotekniikkaa Praveen Atreya, putosi melko yllättävää uutinen että seuraava luonteva askel yhtiön tiedot evoluutio ketju LTE-Advanced. Älkää toiveesi niin nopeasti, vaikka: Atreya sanoo, että se vielä liian aikaisin pelin testata uuden teknologian tai selvittää sen mahdollisia nopeuksia (spoileri: he olla disgustingly nopeasti ), joten emme todennäköisesti aio nähdä mitään laajalle joukkoja vähintään lähivuosina. Teemme silti aina innolla toiseksi paras asia, niin oppiminen että Big Red on seuraava Clearwire esimerkkiä antaessaan tekniikka on rauhoittavaa, liioittelematta.

Shocker: Verizon ohjaaja tunnustautuu LTE-Advanced tulevaisuudessa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhoneScoop | lähde LightReading | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar