fredag den 16. september 2011

Advertising Network Longboard Media panee vuonna 6 miljoonaa dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elm4_ObxZ7c/:

Screen Shot 2011-09-15 at 7.22.23 PM

Mainosverkosto Longboard Media julkistaa 6 miljoonaa dollaria sarjan rahoituksesta tänään, mistä Level Equity . Toimitusjohtaja mainostarjonnasta yli 30 online-ominaisuudet, mukaan lukien thefind.com , shop.com , overstock.com , buzzillions.com ja become.com , Longboard Media vertaa itseään "Glam Media" sähköisen kaupankäynnin sivustoissa.


Longboard Media on kannattava, sillä se perustettiin entisen eBay työntekijää Scott Engler ja Jim Barkow vuonna 2008, ja sen mainos-verkosto on mahdollisuus hyödyntää yleisöä yli 63 miljoonaa ihmistä, mukaan sen rahoitukseen vapauttaa. Yhtiö ilmoittaa, että se palveli yli 3 miljardin euron vaikutelmat 2010 lomakauden ja kasvatti julkaisija pohjan yli 40% vuonna 2011.


Aiemmin bootstrapped Yhtiö suunnittelee käytöstä rahaa irtotavarana jopa henkilöstö-ja investoimaan siihen sen mainosten kohdistaminen tekniikkaa.















Perustamispäivä: 11 elokuu 2008



Longboard Media on johtava kaupan pysty mainos verkosto, joka edustaa vain premium-ostoksia, tuotteen uudelleen ja vähittäiskaupan kustantajille. Longboard Media tarjoaa suurin yksittäinen yleisö ostajat päästä 48-55m + kuluttajia joka kuukausi eri sivustoja kuten Overstock, Shop.com, Become.com, Smarter.com ja thefind.com.





Lue lisää








Ingen kommentarer:

Send en kommentar