fredag den 16. september 2011

Engadget / eBoy paitashoppi on virallisesti auki, ennakkotilaukset alkaa tänään!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:


Woo, poika. Olemme olleet tupaten täynnä jakaa tämä, ja se on vihdoin aika - Engadget on liittoutua kanssa ainoa eBoy (lue Johdanto täällä ) voidakseen avata ikioma paitashoppi! Olemme työskennelleet eBoy vuosien varrella, ja me emme ole koskaan olleet pettivät heidän häkellyttävä työtä. Joka niin usein, olemme tarjosi jopa jemma paitojen meidän rakkaat lukijat Snap ylös, ja joka kerta he olivat menneet ennen auringonlaskua. Se ei ole oikein. Tilanteen korjaamiseksi sanoi pulmallinen, olemme työskennelleet jopa kaunis järjestely, täytyy yksi meidän suosikki taiteilijoiden piiskaaminen ulos T-paita designit meille, ja he käsittelevät näitä tilauksia ja logistiikan he tehneet vuosien ajan. Ennakkotilauksia on elää maailmassa juuri nyt, ja ensimmäinen lähetykset pitäisi alkaa virrata noin lokakuun puolivälissä. Meidän viisi ensimmäistä mallit ovat esillä Alla olevassa galleriassa, ja jos olet kiinnostunut, surffaavat alas lähteen alla olevaa linkkiä napata yksi (tai kaksi!). He hinnoiteltu $ 24 (US / Kanada), tai 20 € muualla, ja jos olet utelias koon, vilkaista American Apparel n kokotaulukko täällä .



Toivomme rakastat 'em yhtä paljon kuin me, ja me voidaan antaa 50 prosenttia saadun on lasten leikkiä Charity , joka tarjoaa pelejä, kirjoja ja rahaa SickKids lasten sairaaloissa ympäri Pohjois-Amerikkaa ja maailmaa.

Engadget / eBoy paitashoppi on virallisesti auki, ennakkotilaukset alkaa tänään! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar