fredag den 16. september 2011

Ca-Fi on jälkimarkkinat Android stereot jotka eivät sovi kojelautaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/ca-fi-is-an-aftermarket-android-car-stereo-that-wont-fit-in-you/:

Ca-Fi

Aftermarket viihdettä ja stereo autoihin on pitkälti kuollut pois täällä Yhdysvalloissa. Innotrends on keittäneet kokoon Android-box, nimeltään Ca-Fi, jotka saattavat olla sinun haluavat tätä pientä kojelauta- tietokone voisi löytää kotonaan vinyyliverhoiltu paneeli. 1.2GHz siru sisällä työntää Gingerbread on 6,2 tuuman kosketusnäyttö vetämällä suuntiin, kun pelasin sävelet ja suorittaa hakuja integroidun 3G radio. Tietenkin, kuten ExtremeTech huomauttaa, Double-DIN-korttipaikka käyttää Ca-Fi on pitkälti luovuttiin autolla päättäjät (etenkin Amerikassa). Mutta hei, jos olet etsinyt tapa siistiä että Nova ruostua pois autotallista, tämä voisi olla se. Toivomme olet potilas tyyppi - Ca-Fi ei odoteta aloittaa vasta keväällä 2012 ja se koskee vain Eurooppaa affair aluksi. Head On tauon jälkeen vielä yksi kuva ja joitakin PR.

Jatka lukemista Ca-Fi on jälkimarkkinat Android stereot jotka eivät sovi kojelautaan


Ca-Fi on jälkimarkkinat Android stereot jotka eivät sovi kojelautaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 21:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar