fredag den 16. september 2011

Microsoft esittelee Tango Video Chat-sovellus HTC Titan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f4WhOoDCUuw/:

htc-titan-mango-550

Olen pitänyt Windows Phone Mango koska en säädettiin ensimmäisen kerran silmät sille , mutta totuus on, että useimmat toiminnot toteutetaan ovat vain parannettavaa kilpailevien alustojen.


Bing integraatio ja ääni-to-tekstin ominaisuudet ovat ... aika siistiä. Mutta muuten, kuten sanoin, Mango on pelissä kuroa kiinni. Lisäksi on videochatin app Mango-powered HTC Titan on jälleen yksi esimerkki siitä, mutta se on tulossa.


Huolimatta uskomattoman onneton nimi jakamisen tilanteessa, Tango videochatin app (liity seuraavaan WP7 päivitys koodinimi Tango) on oikeastaan ​​aika siistiä, joskin hieman myöhäistä osapuolelle. Vuonna videon alla, Aaron Woodman on Windows Phone joukkue ehkä liian innokkaasti yksityiskohdat tapa video chat toimii, että massiivinen 4,7 tuuman Titan näyttö (kohteliaisuus Windows Phone blogi ). Kuten Applen FaceTime ja Tango-sovellus Android, Akka WP voit nauttia "mitä minä näen" switcharoo välillä edessä ja selkä menosuuntaan kameroita. Kumma kyllä, Google Talk on vielä saat tämän tajunnut.


Mikä cool on, että Tango sovellus Mango on cross-platform, joka tarjoaa tukea iOS, Android ja PC. Microsoft tapahtuu omalla Aika mahtava VoIP-palvelun nimeltään Skype , joten tämä Tango app saattaa olla joitakin melko vakavia kilpailuongelmia Windows-alustalle tulevaisuudessa.













Yritys: Microsoft

Kotisivu: microsoft.com

Perustamispäivä: 04 huhtikuu 1974

IPO: NASDAQ: MSFT



Microsoft Vuonna 1975 perustettu Bill Gates ja Paul









Ingen kommentarer:

Send en kommentar