fredag den 7. januar 2011

6 asunnottomien tallentanut Internet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PeMJL5y1Pwk/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun Ted Williamsin tarina (kodittoman miehen kanssa kultainen ääni, tallennetaan internet) räjäyttämällä verkossa ja perinteisen median, me tajunnut, että oli aika kertoa tarinoita 5 muuta asunnottomia ihmisiä, jotka ovat löytäneet, olisi se taloudellinen tai henkilökohtainen kautta ihana käyttää tämän sarjan putkien kutsumme Internet. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Opiskelijoiden puute tieteellisen "lukutaidon"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0AN54DwEYoA/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa uutisia tutkimuksen tieteellisen "lukutaidon" college biologian opiskelijoita. Aikaisemmissa tutkimuksissa havaittiin, että opiskelijat taipumus "luottaa lähinnä epävirallisia perustelut peräisin omista kokemuksistaan", joten tutkijat saatu uusi neuvonta puitteet että nimenomaan opetti periaate-päättelyä. Vaikka opiskelijoiden määrä, jotka käyttivät tätä menetelmää nousivat yli puoli edelleen käyttää epävirallista perusteluihin, jotka tutkijat sanovat viittaa virheeseen tavassa biologian opetuksessa (PDF). "Useimmat opistotason opetusta esittelee opiskelijalle monimutkainen tarinat yksityiskohdista keskeisten prosessien (esim. solujen hengitys), mutta ei nimenomaisesti vahvistaa käytön pääperiaatteista yhteydessä näissä prosesseissa. Näin ollen opiskelijat ovat ymmärrettävästi vienyt muistaa yksityiskohtia prosessien keskittymättä periaatteita, jotka ohjaavat ja yhteyden prosesseja. ... Tämän seurauksena opiskelija voi jättää alustavan biologian kurssin kyky lausua reaktioita Calvinin kierto, mutta silti uskoa, että kasvit saavat suurimman osan massan maaperän pikemminkin kuin ilmakehästä, että kasvit photosynthesize mutta eivät hengittää, tai että massa hajoavaa organismin ensisijaisesti palaa maahan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kalifornia County Kiellot SmartMeter laitokset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfQ-x5dH41I/story01.htm:
kiwimate kirjoittaa "Marin County Kaliforniassa on hyväksytty määräys (PDF) kieltää asennus älykkäiden mittareiden rekisteröimättömien Marin. Yksi syistä on huoli yksityisyydestä mittaamiseen liittyviä energiankulutus tiedot hetkestä ja mahdollisuuksia haitallisia vaikutuksia hätäviestintä järjestelmät käytetään ensin vaste ja radioamatööri toimijoille. määräys myös kommentteja, että "SmartMeters ohjelma ... voisi jopa lisätä sähkön kokonaiskulutuksesta ja siksi hiilijalanjälki" vetoamalla "jotkut insinöörit ja energiansäästön asiantuntijat." johtosäännössä mainitaan myös "merkittävät terveyteen kysymyksiä" herättänyt "lisätä sähkömagneettisia usein säteilyn (EMF) synnyttämä langattoman teknologian SmartMeters."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/creative-sound-blaster-tactic-3d-omega-headphones-have-a-long-na/:
Emme ole vieläkään pystyneet arvioimaan Creative alkuperäinen vaatimus, että Sound Blaster Tactic 3D sarjan kertoa ylös alas , mutta yhtiö on jo saanut kolmasosaa joukko virtuaalisen tilaäänen kuulokkeet. Sound Blaster Taktiikka 3D Omega (vau) lisää langattoman mitä näyttää lähes identtinen joukko tölkkejä ja muodostaa yhteyden tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja muihin kodin audiolaitteet tukiaseman toisessa päässä. $ 200, he eivät ole halpoja, joten toivomme Creative kasvoi laatua materiaalien ja rakentamisen melko vähän - alkuperäinen asettaa oli melko hatara, kuten muistamme. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti

Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletit, ja tulevaisuus Android

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/exclusive-interview-googles-matias-duarte-talks-honeycomb-tab/:
Emme aio valehdella - Olemme melko innoissaan tuoda tämän teille. Täällä CES 2011 meillä oli tilaisuus istua alas Matias Duarte , mies takana webOS (sekä Sidekick ja Helio käyttöliittymistä), joka on nyt menossa ylös Googlen käyttökokemuksen Android. Matias on ajamassa käyttöliittymä ja design Android 3.0 (AKA Honeycomb ), ja on selvää, että hän tuo hänen iso, rohkea ideoita Android-alustalle. Tämä on ensimmäinen video haastattelu Matias on tehnyt lähdön jälkeen Palm, ja jatkoimme mies hänen osallistumistaan Maustekakut ja Honeycomb, mitä oli revitty alas Android, miten työpöydän OSS voi ilmoittaa mobiililaitteisiin ja paljon muuta. Älä vain meidän sanaamme - seurata pitkin tauon jälkeen ja katsella koko haastattelu!

Jatka käsittelyssä haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletteja, ja tulevaisuus Android

Haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletteja, ja tulevaisuus Android perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

LG G-Slate tekee FCC debyyttinsä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/lg-g-slate-makes-its-fcc-debut/:
Koska koko etiketin tässä suhteessa koko laitteen itse, tämä varmasti tuntuu tabletti (pikemminkin kuin puhelin), joka iski FCC: n rekisterin tällä viikolla LG - ja kun lisäät siihen, että se on saanut sertifiointi T-Mobilen AWS 3G yhtye, että aika paljon hylkeitä paljon. Ei paljon nähdä täällä vielä, mutta se, että G-Slate on saanut sertifioinnin potenssiin pois voisi ilmoittaa, että se ei ole kaukana Dell Viiru 7 , joka aloittaa muutaman viikon kuluessa. Rehellisesti sanottuna olemme hieman kateellinen, että FCC testilaboratorio ihmistä sai viettää aikaa Honeycomb - kaikki mahdollisuudet Engadget on FCC-hyväksytty testi lab? Mikä prosessi siellä?

[Kiitos, Evan ]

LG G-Slate tekee FCC debyytti? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 15:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

DIY FireHero Project

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdDa1u6WpGQ/story01.htm:
Jos olet propaanisäiliöön, Ultraäänivirtausanturin, kopio Guitar Hero ja ripaus pyromania, tämä projekti sinulle. Artikkelista: "Sillä muunnosta 1 FireHero, pelaaja yksinkertaisesti kellot video Guitar Hero kaavio ja soittaa kitaraa vastaavasti. Versio 2 FireHero on paljon parempi järjestelmä, jossa automaattinen toistaminen. Pystyn tekemään Custom Guitar Hero kaavio, muuntaa sen MIDI-tiedoston ja käyttää Processing analysoida se ja pelata FireHero radalle. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Ocosmos esittelee seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Niin, tässä on mielenkiintoinen tarina. Tämä johtaa kyseisen Ocosmos kiusattiin meitä eteen-tämän viikon loppuun? Version kanssa dia-out QWERTY-näppäimistö on nixed, joten ne puoltavat, julkaisupäivämäärä, että yksi voi pitää aivan unta. Mutta muut yksiköt ovat mahtavia todellisia, ja yhtiö vannoo ylös ja alas se tiellä aluksen 'em molemmat, vaikka ei ole toimiva yksikkö täällä CES. OCS1U perustuu Intelin Oak Trail alusta (1.5GHz), ja jos kaikki menee hyvin, niin sitten laiva ensimmäisellä puoliskolla. Laite perustuu noin Windows 7, ja on "hinnoiteltu kilpailukykyisesti" verrattuna iPad - niin, toisin sanoen noin 500 dollaria tai niin.

Muut vaatimukset sisältyvät 802.11b/g/n WiFi, valinnainen 3G, Bluetooth 3.0, GPS, 5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö (1024 x 600), 32GB / 64GB SSD, microSD-muistikorttipaikka, HDMI / USB-porttia, sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ja edessä (1,3 megapikseliä) / takana (3 megapikseliä) kamerat. Lisäksi molemmat ohjainta tyynyt - joka kylki näytön vasemmalla ja oikealla - on täysin muokattavissa, joten he voivat tehdä yhden asian taas pelin ja toisen käsittelyn aikana toimistotehtäviä. OCS1E on näytön vain tapaus, jossa sama sisäinen kokoonpano. Jos haluat lisätä peliohjaimet tähän yhteen, sinun joko magneettista telakka tai folio tapaus, joilla molemmilla on Bluetooth ohjainta tyynyjä upotettu. Tämä kaveri odotetaan aluksen tämän vuoden lopulla tai vuoden 2012 alussa, mutta se on tietysti liian aikaista arvioida hinnoittelua. Tutustu tarkemmin Alla olevassa galleriassa ja video juuri viime tauko.

Jatka käsittelyssä Ocosmos esitellään seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video)

Ocosmos esittelee seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Intel Insider DRM riskit Monopoly Tutkimukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AkNav802ViM/story01.htm:
Blacklaw kirjoittaa "Intelin Sandy Bridge linja jalostajien on vaikuttava tech yhteisö ja sen teho, mutta ovela pikku ominaisuus, jonka tarkoitus rauhoittaa Hollywood on noin huolissaan Intelin aikeista: Intel Insider. Jos merkittävä videoiden suoratoisto palvelun, kuten Lovefilm tai Yhdysvalloissa perustuva Hulu, oli toteuttaa Intel Insider tekniikkaa niiden elokuvan virtojen - keinona vakuuttaa Hollywood irrokekalvoissa nopeammin ja teräväpiirto murehtimatta piratismia - se tarkoittaa, että vain ne, jotka käyttävät Intelin uusinta Sandy Bridge suorittimia olisi pystyy stream elokuvia. Paitsi, että ne käyttävät vanhemmat Intel, jotka eivät tue tekniikkaa katkea palvelu, mutta ne järjestelmissä mukana Prosessorit kilpailevilta valmistajilta kuten AMD ja virransäästötilaan asiantuntija VIA olisi myös poissuljettu. " Vuonna blogi tästä uusi ominaisuus, Intel kiistää, että se on DRM.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




4G Shocker! Tutkimuksen mukaan kuluttajat haluavat, mitä he eivät ymmärrä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/4g-shocker-study-finds-consumers-want-what-they-fail-to-underst/:
Olemme varmasti nähneet oman osuutemme 4G laitteiden Las Vegas Sun (no, kongressikeskus) tänä vuonna, mutta kuten arvata saattoi, tuoreessa tutkimuksessa todetaan, että lisääntynyt tietoisuus ei välttämättä ole sama lisäämällä tietoisuutta. Kuten Nielsen Company äskettäin löydetty, suurin osa (54 prosenttia) kuluttajista, jotka tietävät tai välitä 4G oli nojautunut vanha Kansainvälisen teleliiton määritelmä mobiilidatan nopeus yli 100 Mb / s, vaikka lentoyhtiöt ovat tavallaan tehneet heidän omat säännöt (esimerkiksi T-Mobile ja AT & T vaativat niiden HSPA + verkon 4G). Ja mitä tehdä suuri osa ihmisiä, jotka ajattelevat, että 4G jotenkin viittaa iPhone 4? Että yksi on ikuinen pää-Scratcher. Mutta lopulta, tutkimus toteaa, että mitään väliä: lähes kolme kymmenestä kuluttajat valmistautuu ostamaan 4G laitteeseen seuraavan kahdentoista kuukauden aikana. Ja \ siitähän on todella merkitystä, eikö?

4G Shocker! Tutkimuksen mukaan kuluttajat haluavat, mitä he eivät ymmärrä, alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 10:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nielsen Company | Lähetä | Kommentit

Samsung lupaa dual-core älypuhelimissa, uusi tabletti MWC 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/samsung-promises-dual-core-smartphones-new-tablets-for-mwc-2011/:
CES ei ole edes vielä ohi, mutta Samsungin jo innolla seuraavaan suureen tapahtumaan: Mobile World Congress-tapahtumassa Barcelonassa. Tämä show saa aloittaa 14. helmikuuta, mutta Sammy aikoo saada asiat menossa aikaisin ilmoitus dual-core älypuhelimissa ja uuden tabletin 13. helmikuuta. Tämä on sana suoraan yrityksen liikkuvan biz presidentti, JK Shin , joka sanoo Samsung on "pystyvät toimittamaan 4G älypuhelinten ja tabletit kaikille harjoittajille Yhdysvalloissa." Luonnollisesti tämä 4G strategia sisältää sekä LTE ja WiMAX, kun taas toinen suuri piikki yhtiön jatkosuunnitelman on rajoittaa sen featurephone tarjoaa hyväksi edullisen älypuhelimen laitteita. Mielenkiintoisia aikoja varmasti edessä.

Samsung lupaa dual-core älypuhelimissa, uusi tabletti MWC 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 11:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PC Mag | Lähetä | Kommentit

"SMS of Death" saattaa kaatua Monet Mobile Phones

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uaaQZiOXCAw/story01.htm:
space_in_your_face kirjoittaa "Tutkimus esiteltiin konferenssissa Saksassa viime viikolla osoittaa, että puhelimet eivät edes tarvitse olla älykäs olevan alttiita hakkerit. käyttäminen vain Short Message Service (SMS) viestintä, pari turvallisuuden tutkijat pystyivät voimassa matalan lopussa puhelimet sammuttaa äkillisesti ja lyödä ne pois matkapuhelinverkossa. temppu toimii mobiililaitteissa tekemät Nokia, LG, Samsung, Motorola, Sony Ericsson ja Micromax, suosittu intialainen matkapuhelin-valmistajan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.