fredag den 7. januar 2011

Beamz laser väline saa kunnostaa hyvä hardcore laser rokkarit ja pelaajat samankaltaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/beamz-laser-instrument-gets-upgraded-to-please-hardcore-laser-ro/:
Osoittaminen neljän pelaajan Rock Band Matkapuhelin Samsung CES 2011 lehdistötilaisuus oli aika liukas, mutta ihmiset on Beamz, että musa peli on vielä niin amatööri verrattuna sen laser Kytkettävissä jamit. Se, koska he uusiksi alkuperäisen tuotteen olevan olohuone-friendly ansiosta mustan maalipinnan ja ohuempi profiili. He ovat myös yrittäneet vedota enemmän pelaamista asettaa laajentamalla Beamz laulu kirjaston ulkopuolella alkuperäisen 80 Riippumattomat taiteilijat ovat "top hitti hilloja" - eli cover-versioita top 40 kappaletta - ja 35 lisensoitua "video lauluja" Disney ja EMI. Joten jos haluat laser tömähdys basso Blondien Heart of Glass musiikkivideon, voit. Lisäksi Beamz ohjelmisto on päivitetty tukemaan jopa kolme Laserlaitteet samalla radalla ja kirjaamisesta oikea bändi kokemus - vaikka se vielä toimii vain PC. Saat 200 dollaria, emme odota näitä lentää hyllyiltä, mutta niille, jotka oppinut whammy bar, se ainakin toinen tapa saada faux musiikin tekemisen korjata.

Beamz laser väline saa kunnostaa hyvä hardcore laser rokkarit ja pelaajat samankaltaisia perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 23:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar