fredag den 7. januar 2011

Hauppauge on ottamassa HD komponentti kaappauskortti sisäinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/hauppauge-is-taking-its-hd-component-capture-card-internal/:
Haupauge sisäinen HD PVR
Se ei ollut kauan sitten, että tallennus HD lähes mistä tahansa lähteestä PC oli liian kalliiksi. Sitten tuli Hauppauge: n HD PVR ja vaikka se ei ole sen ongelmat ja rajoitukset, se saa työtä tehdä edulliseen hintaan. Yksi näistä rajoituksista on melko suuri ulkoinen kotelo ja seinälle syylä toimivallan se. Nyt Hauppauge on osoitettu ne hölmö eliitti kanssa vapauttaa sisäisen PCI-E kaappaamiseen kortti 159 dollaria. Yhden kortin voi tallentaa jopa 1080i joko osan tai salaamattomana HDMI ja toimitukset alkavat myöhemmin tässä kuussa. Tuki on hyvin samankaltainen se ulkoiset veli, itse asiassa muuta kuin form factor, kaksi ovat hyvin samanlaisia useimmissa kaikilla muilla tavoilla. Toinen kuvia ja tekniset tiedot jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Hauppauge on ottamassa HD komponentti kaappauskortti sisäinen

Hauppauge on ottamassa HD komponentti kaappauskortti sisäinen perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 00:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puuttuvat Remote | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar