fredag den 7. januar 2011

Haier lanseeraa WiFi varustettu Net Connect-merkkivalo HDTV vie Yahoo Connected TV mukaan matkalle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/haier-launches-wifi-equipped-net-connect-led-hdtvs-takes-yahoo/:
Yrittäessään välttää parhaansa Boxee , Logitech , Roku , ja Apple , uusi rivi HDTV vuodesta Haier pyritään tuomaan internetin sisältöä ja streaming video olohuoneessa ilman tällaista ylimääräistä laitteistoa. Sen sijaan, että toinen musta laatikko taistelevat tilaa viihdekeskus, Haier's Net Connect näyttöjä on WiFi valmiuksia ja Yahoo Connected TV paistetaan toimittaa sisältöä. Lisäksi Yahoo apps, televisiot myös tarjota katsojilleen pääsy Hulu Plus, Blockbuster on Demand Film Fresh , ja Netflix. Valitettavasti meillä ei ole silmälasit, hintojen julkaisupäivä asetetaan, mutta me tiedämme, että he ovat kaukosäätimet ja oma Netflix-painike , joka varmasti miellyttää kärsimättömäksi elokuvan katsoja meissä kaikissa.

Jatka käsittelyssä Haier lanseeraa WiFi varustettu Net Connect-merkkivalo HDTV vie Yahoo Connected TV mukaan matkalle

Haier lanseeraa WiFi varustettu Net Connect-merkkivalo HDTV vie Yahoo Connected TV mukaan matkalle alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 06:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar