fredag den 7. januar 2011

Geohot demoja homebrew "jailbroken" PS3, Sony vannoo "korjata" Ohjelmiston päivitys (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/geohot-demos-homebrew-on-jailbroken-ps3-sony-vows-to-fix-vi/:
Olemme juuri nähneet, miten voit lisätä asennuspaketti tiedostot vaihtoehto PS3 käyttäen jotain custom firmware, mutta hiton hakkeri George " Geohot "Hotz on ottanut sen pitemmälle osoittamalla homebrew on nopea, herra Blurrycam-hyväksytty video. Se barebones app että vain sanotaan "sup Dawg, se Geohot", mutta todellisuudessa se on aika suuri askel. Geohot n jos tiedosto verkkosivuillaan sekä kopio METLDR juuri avain, joka mahdollistaa homebrew. Sony puolestaan on antanut julkilausuman sanomalla se tulee "korjata asioita läpi verkon päivityksiä, mutta koska tämä on turvallisuuskysymys, emme pysty tarjoamaan sinulle mitään lisätietoja." Tämä on vastoin mitä pytey alkaen fail0verflow (kuuluisa ryhmän kickstarted tämä uusi kierros hakkerointi) juuri kertoi BBC: "Ainoa tapa korjata tämä on kysymys uuden laitteiston ... Sony on hyväksyttävä tämä." Hei, ainakin sinun olla hyvässä yritys , vai Sony? Lähtö Geohot n proof of concept video tauon jälkeen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Geohot demoja homebrew "jailbroken" PS3, Sony vannoo "korjata" Ohjelmiston päivitys (video)

Geohot demoja homebrew "jailbroken" PS3, Sony vannoo "korjata" Ohjelmiston päivitys (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 10:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reuna , Geohot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar