fredag den 7. januar 2011

Griffin Beacon Universal Remote Control System tuo dongle-free-ohjaus älypuhelimeen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/griffins-beacon-universal-remote-control-system-brings-dongle-f/:
Oja ne dongles ja heittää pois ne tapaukset , seuraava taso älypuhelin-as-universal-kaukosäädin tekniikka on täällä. Beacon Universal Remote Control System Griffin Technology ja Dijits kääntyy iPhonen ja muut IOS-laitteet osaksi kaikkivoipa kaukosäätimet, muuttamalla Bluetooth signaaleja infrapunasignaalit että stereot, TV ja muut laitteet voivat tunnistaa. Parilliset kanssa Dijit Universal Remote-sovelluksen, Beacon, joka näyttää ikään kuin peli näyttää summeri, muuntaa kosketusnäytön kauko, jolloin kaikki lisätty tapauksissa dongles, ja jopa johtojen turhaa - se voi suorittaa enintään kaksi kuukautta neljällä AA paristoja. Beacon osumia markkinoille toukokuussa 2011 79,99dollari, mutta jos olet onni olla CES tällä viikolla, voit tarkistaa demon Griffin: n osastolla.

Griffin Beacon Universal Remote Control System tuo dongle-free-ohjaus älypuhelimeen perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 00:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Griffin Technology | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar