fredag den 7. januar 2011

Samsung lupaa dual-core älypuhelimissa, uusi tabletti MWC 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/samsung-promises-dual-core-smartphones-new-tablets-for-mwc-2011/:
CES ei ole edes vielä ohi, mutta Samsungin jo innolla seuraavaan suureen tapahtumaan: Mobile World Congress-tapahtumassa Barcelonassa. Tämä show saa aloittaa 14. helmikuuta, mutta Sammy aikoo saada asiat menossa aikaisin ilmoitus dual-core älypuhelimissa ja uuden tabletin 13. helmikuuta. Tämä on sana suoraan yrityksen liikkuvan biz presidentti, JK Shin , joka sanoo Samsung on "pystyvät toimittamaan 4G älypuhelinten ja tabletit kaikille harjoittajille Yhdysvalloissa." Luonnollisesti tämä 4G strategia sisältää sekä LTE ja WiMAX, kun taas toinen suuri piikki yhtiön jatkosuunnitelman on rajoittaa sen featurephone tarjoaa hyväksi edullisen älypuhelimen laitteita. Mielenkiintoisia aikoja varmasti edessä.

Samsung lupaa dual-core älypuhelimissa, uusi tabletti MWC 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 11:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PC Mag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar