fredag den 7. januar 2011

Sprint tunnus Samsung Galaxy Tab käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/sprint-id-for-samsung-galaxy-tab-hands-on/:
Lanseerattu jo lokakuussa, Sprint ID on rahdinkuljettajan palvelu syvästi nylkemistä Android laitteen koonnut valikoiman taustakuvia, soittoääniä ja sovelluksia - ajattele sitä puhelimen räätälöinnin ihmisiä, joilla ei ole aikaa (tai kärsivällisyyttä) ja etsiä ja asentaa tavaraa haluavat. Tällä hetkellä saatavana kolme mallia - LG Optimus S , Sanyo Zio ja Samsung Transform - olimme kuulleet, että palvelu olisi lopulta leviää muihin puhelimiin ja myös Galaxy Tab , joka johtaa ilmeiseen kysymykseen: miten ID pakkauksissa mittakaavassa suurempia asu tekijä ja suurempi näytön resoluutio?

No, lyhyt vastaus on, että ne eivät - ainakaan vielä. Tällä Sprint tapahtuma Viimeisenä iltana oli mahdollisuus pelata välilehti, joka oli saanut Sprint ID firmware päivitys aikaisin, ja nykyiset pakkaukset on suunniteltu puhelimien yritimme tuottanut erilaisia tuloksia aina voimassa lähes viestit outo näköinen kotinäyttöjen . Se ei ole sanoa, että pakkauksissa ei voida suunniteltu tukemaan Tab, tietenkin - yksi Sprintin työntekijää, joka oli valmiiksi asennettu ja suunniteltu nimenomaan hyödyntämään ylimääräistä näytön kiinteistöjä näyttää hyvältä - mutta pakkaukset siellä nyt ei näytä olla mukava. Tämä saattaa selittää, miksi päivitys ei ole julkaistu vielä, koska Sprint joko on varmistaa jokaisen paketin toimii jokaisen ID-pohjaisia tuotteita tai perustaa pakkaus tallentaa estää Tab omistajille lataamisen ristiriidassa pakkauksissa. Tutustu galleriaan!

Sprint tunnus Samsung Galaxy Tab käytännön perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 09:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar