fredag den 7. januar 2011

Dish Network etäkäyttö sovellus laajentaa sen pitkän varren Android tablettia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/dish-network-remote-access-app-extends-its-long-arm-to-android-t/:
Dish Network on vielä tehtävänä on varmistaa, että saat TV Kaikkialla , ja kuten tänään, se tarkoittaa, että Android-tabletti. Me ilmoitti marraskuussa, että tarjoaja oli tuomassa sen lautasen etäkäyttö app Android, avautuminen maailmaan maksullisia TV entistä älypuhelimissa. Kuten älypuhelimen app Android tabletti käyttäjien on oltava Sling-yhteensopivan laitteen, kuten Sling sovitin, saada kovalla työllä ansaitut ohjelma, ja kuten älypuhelimen, tabletti sovellus on ilmainen. Dish Network App sai kaikki samat toiminnot kuin edeltäjänsä: selata ja etsiä vaihtoehtoja, DVR ajoitus / johto, ja kaukosäädintä. Joten se on periaatteessa sama peto, mutta olemme ehdottomasti edelleen vaikuttunut.

Dish Network etäkäyttö sovellus laajentaa sen pitkän varren Android tabletteja perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 01:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PR Newswire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar