fredag den 7. januar 2011

Splashtop Remote Desktop lisää Android-yhteensopivuus, avaa toisen avenue Windows etäkäyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/splashtop-remote-desktop-adds-android-compatibility-opens-anoth/:
Emme ole aivan varma olemme samalla sivulla kuin Splashtop n toimitusjohtaja, joka on näennäisesti lähetystyöhön "Rakenna silta Anywhere", mutta olemme kaikkea etäyhteys asiakkaan Googlen mobiili OS. Pian tuo Windows PC iPhone, iPod ja iPad, mainittu yhtiö on nyt antanut Android asiakas. Kuten voit ehkä arvata, se mahdollistaa kenen tahansa kanssa Android-pohjaisen älypuhelimen tai tabletti hyödyntää niiden verkkoon Windows PC, sisältöä ja sovelluksia sekä saatavilla. Yhtiön mukaan se tulee sallia Android käyttäjät voivat "kuunnella musiikkia, käyttää kaikkia tiedostoja ja sovelluksia sekä pelata PC-ja Flash-pelejä etänä." Olemme hieman hesitent uskoa kaikkea, että on toteutettavissa joitakin alemman hintaluokan puhelimissa, mutta ainakin se siellä yrittää (jos olet halukas osa tavoilla 4.99 dollaria).

Jatka käsittelyssä Splashtop Remote Desktop lisää Android-yhteensopivuus, avaa toisen avenue Windows etäkäyttö

Splashtop Remote Desktop lisää Android-yhteensopivuus, avaa toisen avenue Windows etäkäyttö perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 07:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Splashtop | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar