fredag den 7. januar 2011

Ocosmos esittelee seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Niin, tässä on mielenkiintoinen tarina. Tämä johtaa kyseisen Ocosmos kiusattiin meitä eteen-tämän viikon loppuun? Version kanssa dia-out QWERTY-näppäimistö on nixed, joten ne puoltavat, julkaisupäivämäärä, että yksi voi pitää aivan unta. Mutta muut yksiköt ovat mahtavia todellisia, ja yhtiö vannoo ylös ja alas se tiellä aluksen 'em molemmat, vaikka ei ole toimiva yksikkö täällä CES. OCS1U perustuu Intelin Oak Trail alusta (1.5GHz), ja jos kaikki menee hyvin, niin sitten laiva ensimmäisellä puoliskolla. Laite perustuu noin Windows 7, ja on "hinnoiteltu kilpailukykyisesti" verrattuna iPad - niin, toisin sanoen noin 500 dollaria tai niin.

Muut vaatimukset sisältyvät 802.11b/g/n WiFi, valinnainen 3G, Bluetooth 3.0, GPS, 5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö (1024 x 600), 32GB / 64GB SSD, microSD-muistikorttipaikka, HDMI / USB-porttia, sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ja edessä (1,3 megapikseliä) / takana (3 megapikseliä) kamerat. Lisäksi molemmat ohjainta tyynyt - joka kylki näytön vasemmalla ja oikealla - on täysin muokattavissa, joten he voivat tehdä yhden asian taas pelin ja toisen käsittelyn aikana toimistotehtäviä. OCS1E on näytön vain tapaus, jossa sama sisäinen kokoonpano. Jos haluat lisätä peliohjaimet tähän yhteen, sinun joko magneettista telakka tai folio tapaus, joilla molemmilla on Bluetooth ohjainta tyynyjä upotettu. Tämä kaveri odotetaan aluksen tämän vuoden lopulla tai vuoden 2012 alussa, mutta se on tietysti liian aikaista arvioida hinnoittelua. Tutustu tarkemmin Alla olevassa galleriassa ja video juuri viime tauko.

Jatka käsittelyssä Ocosmos esitellään seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video)

Ocosmos esittelee seuraavan sukupolven OCS1 Windows 7 käsikonsolit CES 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar