fredag den 7. januar 2011

PixelQi demot sen 7 tuuman näyttöä, työskentelee 9,7-tuumainen versio

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/pixelqi-demos-its-7-inch-displays-working-on-a-9-7-inch-version/:
Meillä oli aavistus, että PixelQi aikoi tuoda sen 7 tuuman näyttöä Vegasiin, ja kas kummaa me vilaukselta ainutlaatuinen transreflective näyttää tänään. (Niille, jotka ovat eläneet kiven alla ja eivät tunne PixelQi - korkean kontrastin 3Qi näytöt mahdollistavat taustavalo on sammutettu, ei ainoastaan se säästää energiaa, mutta se on helppo lukea luonnonvalossa.) pienempi, 1024 x 600-tarkkuus näytöt ovat hyvin, pienempi kuin edellinen 10,1-tuumainen versio. Useimmat heistä olivat kuitenkin vain koukussa esittelyn levyt. Siellä oli yksi otettu Viliv X70 , mutta jälleen kerran, tämä oli vain PixelQi mod.

Suurempi tarina PixelQi kopissa, mutta tuli sen perustaja Mary Lou Jepsen, joka ei ole vain lupauksia siitä, että tuotanto on lopettamassa hyvin sekä 7 - ja 10,1-tuumainen tabletteja, mutta että yhtiö työskentelee suurempi resoluutio 1280 x 800-tarkkuus 10,1 tuuman näyttö ja 9,7-tuumainen näyttö kumppani. Emme aio lukea kyseiseen liikaa, mutta hän väittää, että hän jatkaa työtä suurten yritysten. Hän selitti myös , mitä olemme kuulleet ennen - että suuri tarjonta on kysymyksiä johtuvan taantuman ja että monet yritykset muutti kurssin jälkeen iPad esiteltiin tehdä tabletteja. On selvää, nykyinen 10,1-tuumainen näyttö on alkanut aluksen käsite Ink Adam , mutta olemme edelleen odottaa vihdoinkin nähdä peli muuttuu tekniikan tabletin tai kannettavaan merkittävä laitevalmistaja. Kanssa, että jätämme sinulle kasan kuvia tablettien ja minikannettavien kanssa PixelQi näyttää, että et todellakaan voi ostaa juuri nyt, mutta jotka varmasti saavat sinut kuolata.

PixelQi demot sen 7 tuuman näyttöä, työskentelee 9,7-tuumainen versio alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 05:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar