fredag den 7. januar 2011

Ford esittelee MyFord Mobile App älypuhelimille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-tells-us-all-about-myford-mobile-for-smartphones/:
Valitettavasti Ford ei ole vahvistaa Focus Electric että mielensä kiusaa aiemmin tällä viikolla, mutta nyt voimme kertoa teille kaikille noin uusi älypuhelin sovellus, jonka avulla voit seurata periminen ... Tiettyjen Ford ajoneuvot. App on nimeltään MyFord Mobile ja se tarjoaa samankaltaisia piirteitä apps olemme jo nähneet Nissan Leaf ja Chevy Volt , etenkin auton lataustilan kaukaa ja antaa joitakin ilmasto-asetukset jotta auto on oikein kuuma tai kylmä ennen jätät oman kylmä tai kuuma matkustaa. Auto myös voit löytää auton GPS ja kun teet, avata ovia puhelimella.

Kun auto ja sovellus käynnistyy syntyy versioita Android , BlackBerry ja IOS , mutta kiinnostavaa tulee olemaan HTML-5 selaimelta, että saat edes työtä featurephones . Kyllä, featurephones. Mielenkiintoista, sovellus voi automaattisesti ladata ... mitä mysteeri ajoneuvon liität sen on paras aika yöllä, jotta saat edullisimmin ja mehu, automaattisesti vetämällä alas hinnat teidän apuohjelma, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Se, mitä haluamme soittaa fiksu. Ja säästäväinen.

Jälleen sovellus on saatavilla tietyistä auto, joka on pistoke aina, että tietyt auto on käytettävissä, ja jos haluat tietää, milloin tulee tapahtumaan olet menossa on odotettava.

Päivitys: Niin, WP7 puhelin sinne, Samsung Focus on tarkka. Ei, sovellus ei ilmoittanut Windows Phone 7. Johtopäätös? Pilvistä. Meidän täytyy hieman selventää teille myöhemmin tänään, ja olet juuri menossa täytyy odottaa. Paljon aikaa terävöittää näitä salaliittoteorioita.

Jatka käsittelyssä Ford esittelee MyFord Mobile App älypuhelimille

Ford esittelee MyFord Mobile App älypuhelimet perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar