fredag den 7. januar 2011

Audin seuraavan sukupolven Tegra-Powered MMI Touch on tulossa Audi A3 ensimmäinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/audis-next-generation-tegra-powered-mmi-touch-is-coming-to-aud/:
Audin seuraavan sukupolven Tegra-Powered MMI Touch on tulossa Audi A3 ensimmäinen
Kun se tulee leviämisen fancy viihde autoihin on kaksi koulukuntaa. Jotkut, kuten Ford , uskoa, että näiden järjestelmien pitäisi alkaa alarajan autot ja eri puolilla brändin. Muut Marques, tyypillisesti kalliimpiin niistä, mennä toisinpäin "pyöreä, ja Audi on varmasti syyllinen, käynnistää sen MMI on kalliimpiin sedaneita ja katumaasturit, kuten A8 ja Q7. Se muuttuu seuraavassa versiossa MMI Touch, joka alkaa (suhteellisen) saavutettavissa A3.

NVIDIA oli ylpeä keuliminen järjestelmä, jossa Tegra antaa valtaa kulissien takana kuten näimme viime vuonna. Tämä tarkoittaa ihana suoritusajankohtaa Google Earth, 3D ei vähemmän, ja tietysti reagoiva. Mukaan Autoblog se näyttää järjestelmän kapasitiivinen Touchpad on integroitu rullaa, jonka pitäisi tarjota vankka käytettävyyden parantamiseen. Ei sanaakaan, kun me saamme kokea sen, mutta, mutta emme olisi yllättynyt oppia lisää ensi viikolla Detroitissa.

Audin seuraavan sukupolven Tegra-Powered MMI Touch on tulossa Audi A3 ensimmäinen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 21:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar