fredag den 7. januar 2011

HomeSeer HomeTroller-Mini kodin automaatio-ohjain saa sinut askeleen lähemmäksi poikamiesboksista tulevaisuuden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/homeseer-hometroller-mini-home-automation-controller-gets-you-on/:
Ihmiset haltuunsa HomeSeer , valmistaja kotiautomaatio laitteita, on asetettu debyytti tosi pieni, super voimakas HomeTroller-Mini CES tällä viikolla. Miniohjain ilmeisesti mahtuu kämmenelle ja on yhteensopiva Applen ja Android älypuhelimet ja tabletteja, jonka avulla voit sammuttaa valoja tai asettaa hälytyksen tekstiviestien välityksellä, sähköpostitse tai teksti-puheeksi. SheevaPlug -alike urheilu 1,0 GHz Linux-alustalle, vähittäismyyntihinta alle 300 dollaria, ja voidaan liittää useita muita tuotteita ohjata termostaatilla, kodinkoneet, valot, ikkuna sävyjä - saat kuvan. Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, mutta olemme edelleen odottavat, jos se voi saada myös pyöreä vuode spinning.

HomeSeer HomeTroller-Mini kodin automaatio-ohjain saa sinut askeleen lähemmäksi poikamiesboksista tulevan perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 02:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PRWeb | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar