fredag den 7. januar 2011

Haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletit, ja tulevaisuus Android

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/exclusive-interview-googles-matias-duarte-talks-honeycomb-tab/:
Emme aio valehdella - Olemme melko innoissaan tuoda tämän teille. Täällä CES 2011 meillä oli tilaisuus istua alas Matias Duarte , mies takana webOS (sekä Sidekick ja Helio käyttöliittymistä), joka on nyt menossa ylös Googlen käyttökokemuksen Android. Matias on ajamassa käyttöliittymä ja design Android 3.0 (AKA Honeycomb ), ja on selvää, että hän tuo hänen iso, rohkea ideoita Android-alustalle. Tämä on ensimmäinen video haastattelu Matias on tehnyt lähdön jälkeen Palm, ja jatkoimme mies hänen osallistumistaan Maustekakut ja Honeycomb, mitä oli revitty alas Android, miten työpöydän OSS voi ilmoittaa mobiililaitteisiin ja paljon muuta. Älä vain meidän sanaamme - seurata pitkin tauon jälkeen ja katsella koko haastattelu!

Jatka käsittelyssä haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletteja, ja tulevaisuus Android

Haastattelu: Google Matias Duarte neuvottelut Kennomaiset, tabletteja, ja tulevaisuus Android perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar