fredag den 7. januar 2011

Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/creative-sound-blaster-tactic-3d-omega-headphones-have-a-long-na/:
Emme ole vieläkään pystyneet arvioimaan Creative alkuperäinen vaatimus, että Sound Blaster Tactic 3D sarjan kertoa ylös alas , mutta yhtiö on jo saanut kolmasosaa joukko virtuaalisen tilaäänen kuulokkeet. Sound Blaster Taktiikka 3D Omega (vau) lisää langattoman mitä näyttää lähes identtinen joukko tölkkejä ja muodostaa yhteyden tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja muihin kodin audiolaitteet tukiaseman toisessa päässä. $ 200, he eivät ole halpoja, joten toivomme Creative kasvoi laatua materiaalien ja rakentamisen melko vähän - alkuperäinen asettaa oli melko hatara, kuten muistamme. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti

Creative Sound Blaster Taktiikka 3D Omega-kuulokkeet on pitkä nimi, yhteyden tietokoneeseen ja pelikonsolit langattomasti perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar