fredag den 7. januar 2011

Ion iCade käytännön: pelaaminen iPad kuin se 1979 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/ion-icade-hands-on-gaming-on-the-ipad-like-its-1979-video/:
Muistanette ThinkGeek ihan vakuuttava Aprillipäivä " kepponen viime vuonna: iCade kaapin iPad . Nyt, kiitos innokkaita papuja Ion, kaksi yhtiötä pidetään kättä ja kääntyi tämän täysin rad ajatuksen muuttaminen todellisuudeksi (vaikka he varmasti ole ensimmäinen ). Tule keväällä, retro pelien harrastajat voivat poimia yksi näistä hyvin rakennettu Bluetooth ohjainta sarjat 99 dollaria suoraan Ion, ja lopulta he tekevät rapakon noin € 99 ja £ 79. Älä huoli, siellä tulee olla runsaasti klassisia pelejä löytyy sopivaa iCase kohteliaisuus Atari , joka on jo saanut Asteroids työskentelevät kauniisti iPad (ja se on todella paljon vaikeampaa kuin miltä se näyttää), joka IOS peli, joka vie Bluetooth panos perifeerinen pitäisi myös olla mukava iCade. Hands-video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Ion iCade käytännön: pelaaminen iPad kuin se 1979 (video)

Ion iCade käytännön: pelaaminen iPad kuin se 1979 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar