fredag den 7. januar 2011

NVIDIA osoittaa meille Tegra 2 pelin on Atrix 4G ja Optimus 2X (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/nvidia-shows-off-tegra-2-gameplay-on-atrix-4g-and-optimus-2x/:
Emme voi kuvitella, miten tämä voi olla liukastui teidän huomiota, mutta LG ja Motorola käyttää tämän vuoden CES roll out älypuhelimen maailman ensimmäinen dual-core laitteisiin muoto Atrix 4G ja Optimus 2X . Molemmat on rakennettu noin NVIDIAn 1GHz Tegra 2 siru, joka on ollut suosituin juttu täällä Vegasissa jälkeen ilmaista ruokaa ja kuljetuspalvelu ratsastaa (Moto on jopa Droid Bionic , 4,3-incher sidottu Verizon, käytä sitä). Mutta mitä se ylimääräinen ydin asia sinulle? No, lukuun ottamatta helpottaa 1080p toisto sekä puhelimet, se ei tee niistä täysin valtava mobiilipelaamisen asemat. NVIDIA vei aikaa näyttää meille pari pelejä käsiteltävissä helposti mennessä 2X ja Atrix ennen huomata, että ei ole jätetään kokonaan jopa Googlen tarjoamaan kiinnostavaa sisältöä sen laitteisto. Peli on loppujen lopuksi lähellä GeForce tekijän sydäntä, ja meille kerrottiin, että NVIDIA on tiivistä kehittäjien kanssa auttaa heitä hyödyntämään lisäsi tulivoima Tegra 2 niin antaa nätimpiä shinier asioita ruudulla. Meillä on myös ilmoitettu käyttöönoton Tegra Zone, Android app. suunniteltu palvelemaan esitellä Tegra kumppanien tuotteet, olivatpa ne video tai pelisisällöstä, mutta sinun ei pitäisi pelätä haamu hajanaisuus täällä - se ei ole erillinen App Store, joka ostaa ohjataan Android Marketin kautta. Oli miten oli, niin puhu, ei video katsottavaksi tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus NVIDIA osoittaa Tegra 2 pelin on Atrix 4G ja Optimus 2X (video)

NVIDIA osoittaa meille Tegra 2 pelin on Atrix 4G ja Optimus 2X (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 03:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar