fredag den 7. januar 2011

ComScore: Android hyppyjä ennen IOS yhteensä US älypuhelin tilaajat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/comscore-android-jumps-ahead-of-ios-in-total-us-smartphone-subs/:
Olemme nähneet paljon ja tiedot sen osoittamiseksi, että Android on kuumin myydyin älypuhelin OS keskuudessa USA ostajien tänään, mutta nyt olemme stat piste osoittaa, että se on tehnyt melko hyvin kumulatiivisesti samoin. Mukaan ComScore n Viimeisimpien arvioiden Android oli 26 prosenttia kaikista Yhdysvaltain älypuhelimen tilaajien päättyneen neljännesvuoden marraskuuta 2010 bettering Applen iPhone ensimmäistä kertaa. Suurin uhri Android n valta on todella RIM: n Blackberry, jonka johtaa yläosassa supistui 4,1 prosenttiyksikköä (lähes 11 prosenttia vähemmän kuin osuus oli edellisellä neljänneksellä). Arvaa kuin Verizon iPhonen ja dual-core bonuksia oli parempi alkoi saapua melko pian.

ComScore: Android hyppyjä ennen IOS yhteensä Yhdysvaltojen älypuhelinten tilaajille perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 10:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechCrunch | lähde ComScore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar