fredag den 7. januar 2011

eFun Nextbook Next4 ja Next6 käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/06/efun-nextbook-next4-and-next6-hands-on/:
Uskokaa tai älkää, tabletti maailma ei ole kaikki muuttunut Honeycomb / Tegra 2 monopoli. Jotkut valmistajat, kuten teollisuuden newbie eFun täällä, ovat kiinni Ye Olde Froyo ja haluavat valloittaa siivu säästäväisiä kuluttajamarkkinoille. Nextbook Next4 on 10-tuumainen paneeli apinointi iPad tarjoaa 1024 x 768 resoluutio ja mikä on harjattua alumiinia takaisin (meidän oli valmistettu muovista, mutta se oli vain näytön prototyyppi). Valitettavasti se on aika paljon eroavatkin toisistaan melkoisesti, koska laitteen ohjelmisto ei ollut todellakaan kunnossa. Se on melkein kuvan Android 2.2, jonka ulkonäöstä, mutta eFun päättänyt ottaa tuttu Android valintanäppäintä tulee ohjelmisto, jättäen vain kapasitiivinen touch paneeli. Suurin ongelma meille, lukuun ottamatta joitakin epävakauteen ja satunnainen uudestisyntynyt, oli viive, kun navigoit valikoissa ja epätavallisen pitkä latausaika suuttua Birds käynnissä. Suorituskyky voi olla kysymys, vaikka 1GHz Cortex A8 prosessori sisällä, mutta hinta todennäköisesti ei. Next4 käynnistää ensimmäisellä neljänneksellä vuoden hinta jossain noin 350 dollaria.

Sen 7 tuuman sisarus, Nextbook Next6 on myös liittymässä niihin Q1 ja myös puitteet seuraavalle cocktailillesi Android avaimet ohjelmistototeutus. Sen suunniteltu ensisijaisesti lukeminen kirjoja ja on pari fyysisen näppäimistön puolella flipping sivut, jotka toimivat hyvin. Se oli samankaltaisia ongelmia, mutta sen isoveli, mutta ehkä sen kohderyhmä on enemmän anteeksi sen puutteesta heti vastata kuin olemme. Se tulee olemaan Home Shopping Network yksinmyyntioikeus viikolla, kun se käynnistyy, ja MSRP 300 dollaria, jotka todennäköisesti diskontataan 250 dollaria. Osuma galleria käytännön toimia!

eFun Nextbook Next4 ja Next6 käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 tammikuu 2011 22:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar