lørdag den 9. juli 2011

Kinect hakata lupauksia sinun kulumista kukkainen hameita, ja pidät sitä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/kinect-hack-promises-youll-wear-flowery-skirts-and-youll-like/:


Älä ole ujo nyt: kuka teistä ei rakasta ryhmäveneillä äitisi komerossa ja yrittää hänen Paisley mekkoja ja velour verryttelypuvut? Se on enemmän tai vähemmän idea Virtual pukuhuone, Kinect hakata että peliin salaista jännitystä sneaking osaksi muiden ihmisten boudoirs. Toisin kuin jotkut muut ostokset hakata olemme nähneet, App ylittää vain Pilling 2D-kappaletta, mutta käyttää 3D-malleja niin, että erät muotin raajoissa, jossa varjot ja rypyt virtuaalisen kangas muuttuu kun sukia kameraa varten. Tämä kaikki tulee kohteliaisuus erityinen fysiikkamoottorin, kun taas App itse oli kirjoitettu C # yhdessä Microsoftin XNA työkaluja. Arbuzz, ryhmä että unelmoinut tästä ylöspäin, sanoo hankkeen vielä työn alla, mutta voimme nähdä tämäkin käytetään lievittämään niille, jotka ovat allergisia ostoskeskuksissa. Siihen asti sinun täytyy vain tyytyä katsellen toisen kaverin työ polvipituinen hame.

Jatka lukemista Kinect hakata lupauksia sinun kulumista kukkainen hameita, ja pidät sitä (video)


Kinect hakata lupauksia sinun kulumista kukkainen hameita, ja pidät sitä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 23:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hack päivä | lähde Arbuzz | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar