mandag den 22. november 2010

Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)
Tethering älypuhelin saada tietoja mennä on erinomainen tapa pysyä verkossa ilman lugging noin erillinen laite. Kuitenkin lugging noin erillinen laite pelkästään varten kytkemisen puhelimen tuntuu vähän vähemmän hyviä, varsinkin kun kyseinen laite on kytketty seinään. Tällainen on Nexaria BC2, 802.11b/g/n reititin, joka voidaan liittää yhteen iPhone (eli 3G, 3GS, ja 4). Pop yhden ja olettaen, että maksat AT & T tarvittavat ylimääräiset 20 dollaria kuukaudessa, se tulee aloittaa säteilevä makea, makea internets ulos kaikki laitteet. Suorituskyky riippuu tietenkin vahvuus signaalin, vaan saada pari megabittiä alaspäin ja yhden megabitin jopa täysin uskottavia ja kunniallisia, mutta ping korot satoja millisekunteja varmistaa et raastava jopa headshots kytkettynä thusly. Se on sinun ja 189 dollaria nyt, jos et tunne tarvetta.

Jatka käsittelyssä Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)

Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 16:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar