lørdag den 26. februar 2011

Netflix: 30 prosenttia Watch hetkessä otsikot subbed enemmän tulossa, ja Xbox-Roku tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/netflix-30-percent-of-watch-instantly-titles-subbed-with-more-o/:


Se on ollut hidas nousu vuodesta Netflix ensimmäinen ilmoitti se lisäämällä tekstien PC-ja Mac alkuvuodesta 2010, mutta tänään blogi osoittaa sen saavutti 30% käytettävissä olevista otsikot. Toistaiseksi alustat toisesta tarkistamisesta sen streaming frontend kuten PS3, Boxee Box, Google TV ja Nintendo Wii tukee valinnainen tekstitys, kun Xbox 360 ja Roku pelaajien olisi "myöhemmin tänä vuonna." Tietenkin, kun taas per-jakso määrä on huomattavasti suurempi, se on silti vain muutama sata Netflix on saatavilla useita, ja kuurot / huonokuuloiset käyttäjät kohtaavat ongelmia kuin ottaa joitakin jaksoja subbed toiset taas eivät. Netflix uusi sivu puhkeaisi tukee otsikot pitäisi auttaa, mutta nc-mac-ASL blogi tai InstantWatcher.com myös voi tarjota suodatin. Suunnitelma on ilmeisesti saada tekstitys 80% sisältöjen vuoden loppuun mennessä ja tässä toivoen että se saa 100% nopeasti - tekee meidän kinastelu yli 5,1 surround sound näyttää tavallaan triviaalia, eikö vain? (Mutta kun olemme asiasta, Netflix, jossa on 5,1 Ei-PS3 asiakkaita?)

Netflix: 30 prosenttia Watch hetkessä otsikot subbed enemmän tulossa, ja Xbox-Roku tuki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 18:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink HackingNetflix | lähde Netflix Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar