onsdag den 14. september 2011

NVIDIA: n Kal-El viittaus tablet Windows 8: Rakenna silmien-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:


Tämä voi olla ensimmäinen maailmassa nähnyt NVIDIAn Kal-El viittaus tablet Windows 8, mutta se merkki meidän ensimmäinen läheltä ja (tavallaan) henkilökohtainen sisäänajon kanssa paljon ballyhooed quad-core ARM-prosessori virran yhtä odotettavissa OS . Kuten vielä eilen, NVIDIAn juuri käynnistänyt sen Windows 8 Developer Program , on innokkaan odotuksen uuden käyttöjärjestelmän julkaisu. Tämä into siirtää osaksi meidän lyhyt istua alas porukka tiedottaja, joka ei ollut antaa meille paljon tapa yksityiskohtia. Hän ei kuitenkaan anna meille mitään tietoa tulevaisuudesta vertailuarvot: NVIDIA odottaa näkevänsä merkittäviä akun voitot Kal-El kannettavat - kuten päivää, ei tuntia. Valitettavasti viittaus tablet esillä oli lukittu pleksi solussa, mutta onnistuimme napata muutaman laukausta jo tuttu laite käynnissä Microsoftin uusin. Ne, kuten näette, on Alla olevassa galleriassa.

NVIDIA: n Kal-El viittaus tablet Windows 8: Rakenna silmien-on alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar