tirsdag den 21. juni 2011

AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:

Boost ja Verizon ei olisi kaikki hauskaa, eikö? Viimeisimmät Kid tehdä Cannonball osaksi edullisia prepaid-allas on yllään sininen ja oranssi uimapuku, kuten AT & T on valmis käynnistämään 50 dollaria rajoittamaton GoPhone suunnitelmat 26 kesäkuu. Uusi prepaid valinta vajat 10 dollaria pois sen edellisestä rajattomat puhua ja teksti asiakkailleen ja tossing in Web Accessin Quick Viestit Phones. Ollakseen täysin kilpailukykyinen palkka-as-you-go valtakunnassa, edellä mainittu suunnitelma mahdollistaa saman kutoma oikeudet rajojemme yli, voit SMS tai IM ystäväsi Meksikossa, Kanadassa, ja 100 muissa maissa . Valitettavasti (vaikkakin yllättävää) osa on nimikkeestä älypuhelin reitti tulee lisämaksua kuukausittaiset kustannukset, jotka vaihtelevat $ 5 25 dollaria. Vaikka se tuntuu Big Blue on hieman myöhään puolueen, langaton jättiläinen ei koskaan myöhässä - se saapuu milloin se merkitsee. Koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka lukemista AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu


AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar