mandag den 7. marts 2011

Päällä: Pehmustettu Windows

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/switched-on-padded-windows/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Vuoden käynnistää uuden iPad - ylivoimainen video chat, ryhmän esityksiä, ja leikkaus kakku - Apple ei menetä juurikaan mahdollisuuksia hieroa suolaa ulkona aukoista Microsoftin tabletti toimia. Apple totesi, että myynti iPad on ylittänyt kuin joka toinen Tablet PC koskaan myyty, ja että Microsoft (yhdessä muiden kilpailijoiden) jahtasivat tuomittu strategioita, laajentaa vanhentuneita malleja.



Microsoft on ollut selvää, että se aikoo jatkossakin käyttää "desktop" käyttöjärjestelmä - Windows - pikemminkin kuin sen mobiili käyttöjärjestelmä - laite-määrittämällä Windows Phone 7 - sen käyttöjärjestelmän tablettia. Koska kriittinen merkitys intuitiivinen kosketusnäyttö UI tabletti - kun Windows Phone 7 loistaa ja työpöydälle Windows on kamppaillut - tämä tuntuu riskialtista sen kasvot. On kuitenkin tärkeää muistaa Microsoftin näkökulmasta, että kysymys ei ole Windows on paras valinta tabletteja, mutta onko se parempi vaihtoehto Microsoft kuin Windows Puh. Vaikka yritys kohtaa ylämäkeen taistelu riippumatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä se haluaa, sen lippulaiva voitaisiin paremmin vastata useista syistä.

Jatka käsittelyssä päällä: Pehmustettu Windows


Päällä: Pehmustettu Windows perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 19:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar