torsdag den 14. april 2011

Sharpin uusi 70-tuumainen LCD HDTV on varmasti suurempi kuin ystäväsi juuri ostanut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/sharps-new-70-inch-lcd-hdtv-is-definitely-bigger-than-the-one-y/:



Pitämässään "Spectacularge" lehdistötilaisuudessa tänään Sharp julkisti uuden 70-tuumaisen LC-70LE732U on suurin LCD HDTV markkinoilla. Se urheilu Quattron neljä eriväristä pikseliä, koko LED-taustavalo, Netflix, CinemaNow, vudu sovellukset ja DLNA-yhteys joukosta luettelo ominaisuuksista, mutta ei 3D. Se on korjata yksi kolme uutta mallia 70-tuumainen LCD Sharp sanoo, että se laiva tänä kesänä, mutta sillä välin me vain nauttia muistumana huumaava päivän 2006 , jolloin kuluttaja LCD on viimeksi todettu tämän kokoluokan . Asianomaisten osapuolten kanssa niin vihreä kattamaan 3799 dollaria MSRP olisi voitava tilata niiden lähikaupat, loput voi gawk on silmälasit lehdistötiedotteessa tauon jälkeen, tai käytännön kuvia saamme ylös pian ( yllä on peräisin CES .)


Jatka käsittelyssä Sharpin uusi 70-tuumainen LCD HDTV on varmasti suurempi kuin ystäväsi juuri ostanut


Sharpin uusi 70-tuumainen LCD HDTV on varmasti suurempi kuin ystäväsi Ostin perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar