torsdag den 14. april 2011

New York City merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:

16 on tuote neliöimistä neljä, joten luonnollisesti päivämäärä 16 huhtikuu on loogisin olla nimeltään Foursquare päivä. Juuri tästä syystä tällainen juhla olisi olemassa ei ole yhtä ilmeinen. Kuten on käynyt ilmi, ruohonjuuritason ja luja käyttäjien rakennettu vauhtia sen ajatuksen ympärille omistamalla päivä online check-in palvelun, että käsite suodatetaan läpi Foursquare perustajat , jotka päättivät lähteä "100% tähän", ja Nyt, hieman yllättäen, joten on New York Cityn pormestari ( valitaan yksi) Mike Bloomberg. Kuten Mike näkee sen, luja edustaa hieno esimerkki New Yorkin startup-ympäristön, minkä vuoksi hän antaa sille ja sen tähänkin epävirallinen Foursquare juhlassa virallinen NYC hyväksyntänsä. Hän meni jopa niin pitkälle, että antaa Mayoral julistus Foursquare toimistot, jotka näet itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä New Yorkissa merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan


New York City merkitsee 16 huhtikuu kuten Foursquare Day, kaupunginjohtaja tuntuu hyvältä hänen mahdollisuuksiaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 14:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider | lähde Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar